Hälsningar från exjobbsträsk

I trean är nu examensarbetena igång vilket innebär att dagarna oftast är roliga, men också väldigt utmanande och svåra. Man går på högvarv, på alla motorer så att säga. Ibland händer det att man fastnar i sin kreativa process. Man dricker lite mer kaffe, kanske beror det på att man är trött? Man skissar och håller på, men man blir inte nöjd. Allt blir fult. Man ifrågasätter om man verkligen arbetar med rätt hand, eftersom inte ett streck blir rakt. Man stressar upp sig, blir frustrerad. Vissa av oss sjunger på samma låt i flera timmar. Andra av oss äter en påse ostbågar och städar skrivbordet i hopp om att spärren ska släppa. Men icke. Erfarenheten säger: det kommer lossna, det är ingen fara, men man fortsätter vara otålig. Och orolig. Fast kanske måste en dag få gå åt till tvivel? Jo, vi säger så. Vi återkommer imorgon istället. Hej!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *