En vecka, tre redovisningar

Denna veckan har vi tvåor haft fullt upp med en redovisning per dag i tre dagar. Här är lite bilder från dag två då vi redovisade ett projekt som vi haft i samband med vår färg- och beredningskurs nu i höst. Färg- och beredningskursen har bestått av tre delar; teori, praktik (med en massa spännande labbande) och så detta kreativa projektet då vi fått omsätta all vår nya kunskap i praktiken. Vi har jobbat utifrån temat musik i tre olika utföranden; vers, refräng och så komposition, vars redovisning dessa bilderna kommer ifrån.DSC_0059

Katri redovisar Marias komposition som är gjord bl.a. med shibori.DSC_0057

 

I bakgrunden; Essys komposition.DSC_0045

Jennys, Rebeckas och Katris kompositioner.Jenny har jobbat med ausebrenner, pigmentfärg och spacedye. Rebecka har gjort ett pojagi-tyg färgat med bl.a. te och gurkmeja. Katri har jobbat med ausbrenner, dispersionsfärgning och shibori.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *